Mosselen van Prins & Dingemanse

Het Zeeuwse zwarte goud: mosselen uit Zeeland.

Als voorgerecht krijg je een verse mosselsoep met stukjes mosselen gegarneerd met dragon. Het voorgerecht wordt opgevolgd door heerlijke Zeeuwse mosselen van Prins & Dingemanse met verse Limburgse Streekfriet van Jongen-Budé, dit alles gegarneerd met verse dragon. Om deze heerlijke maaltijd af te sluiten krijg je als nagerecht een aardbei-pistache lingot. Voor dit gerecht is een bijpassende witte wijn gekozen: de Franck Massard Más Amor Verdejo 2021.

De kookvideo wordt begeleid door Werner Postma, hobbykok én commercieel manager bij Koninklijke Prins & Dingemanse.

Proef nu het seizoen!

bedrijfsbarbecue
Spaakhammetje van Livar

Het Limburgse kloostervarken.

Meer info
bedrijfsbarbecue
Asperges van Martens

Het Limburgse witte goud.

Meer info
bedrijfsbarbecue
Wild uit de Veluwe

Het Veluwse wild.

Meer info